Wij hebben iets voor je!

medium-KM_SLEEPING_WATER_CMYK_MEDIUM_RES_ASTRID-05.jpg

Wie bij ons klant is weet al langer dat wij uitsluitend kiezen voor absolute topproducten! Zo werken we al jaren met KEVIN.MURPHY en dat zowel in onze verzorgingsproducten als onze haarkleuren!

Ondertussen ben je vast al fan van dit Australische merk, maar misschien heb je nog niet het gehele gamma ontdekt of wil je graag iemand van je familie of vrienden kennis laten maken met KEVIN.MURPHY?

Goed nieuws, elke keer dat je ons bezoekt tijdens de maanden oktober & november krijg je van ons een gratis MINI.MURPHY mee! Zo kan jij ook je favoriete KEVIN.MURPHY product meenemen wherever you go of kan je iemand die je dierbaar is kennis laten maken met deze fantastische producten!

Over KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY is een Australisch haarverzorgingsgamma zonder sulfaten en parabenen. Door de ecologische verpakkingen die het merk gebruikt, werken we mee aan een wereld met minder afval. Bovendien is dit cosmeticamerk het enige merk in de beautywereld die zijn verpakkingen maakt van compleet gerecycleerd materiaal. Het O.W.P. programma van KEVIN.MURPHY of languit Ocean Waste Plastic is erop gericht plastic uit onze oceanen te verzamelen en te herverwerken tot volwaardige recylceerbare materialen. Dankzij de hoge concentraties aan essentiële oliën in de producten, zijn ieder van de shampoos, conditioners, treatments of finishing producten hoogwaardige haarverzorgers. Wij kiezen doelbewust voor KEVIN.MURPHY omdat we overtuigd zijn van de performante producten en we erin geloven dat elk van onze klanten het verdient om te worden gewassen & gestyled met de meest kwaliteitsvolle producten.

medium-KM_SLEEPING_WATER_CMYK_MEDIUM_RES_CATHY-05.jpg
medium-KM_SLEEPING_WATER_CMYK_MEDIUM_RES_RAE-02.jpg

KEVIN.MURPHY x Tocado

Bij Tocado zijn we al jaren overtuigd van de kwaliteit van KEVIN.MURPHY, we zijn dan ook trots ons een KEVIN.MURPHY-salon te mogen noemen. Naast jarenlang klant te zijn bij KEVIN.MURPHY maakte Julie ook deel uit van het educatieteam waarin ze klanten bijstond in het ontdekken van de haarkleuren en ze ervoor zorgde dat iedere klant de kwaliteiten van de KEVIN.MURPHY kleurlijn kont ontdekken.

Volgende
Volgende

Knap de herfst in!