Knap de herfst in!

AdobeStock_136832492.jpeg

Momenteel genieten we nog van een fijne nazomer, maar de herfst staat letterlijk voor de deur! Wil jij er de komende tijd ook helemaal on trend uit zien? Lees snel door want Julie vertelt je graag over de do’s & dont’s voor dit najaar!

Schermafbeelding 2020-09-17 om 16.00.26.png

Curtain bangs

We kunnen er al een hele tijd niet om heen de jaren ‘80 zijn helemaal in. Ook in de kapselmode neemt deze periode het helemaal over deze herfst. Zo zien we een echte revival van de Curtain Bangs, vertelt Julie. Je kent het kapsel misschien nog van Farah Fawcett, maar door de toevoeging van een aantal moderne invloeden zijn curtain bangs weer helemaal hip & happening.

We knippen ze mooi in lagen en houden rekening met je gezicht om ervoor te zorgen dat ze helemaal passen bij jouw gezichtsvorm.

De strakke bob

Bobs zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Je bent onlangs vast en zeker iemand tegen gekomen met een al dan niet assymetrische bob. Vaak worden ze gecombineerd met een haarkleur in een pasteltint. Voor dit najaar voorspelt Julie dat de strakke bob mee het modebeeld zal bepalen. Geef er je eigen twist aan door te combineren met een mooie diepe herfstkleur en je bent helemaal the it-girl dit seizoen.

Schermafbeelding 2020-09-17 om 16.04.23.png
Schermafbeelding 2020-09-17 om 16.05.14.png

Helemaal pixie

Kies jij liever voor een kort kapsel? Dan is de pixie iets voor jou. Nog stees bezig aan een revival is dit kapsel absoluut iets voor jou wanneer je graag een uitgesproken snit hebt die helemaal past bij jouw persoonlijkheid. Combineer de pixie met een opvallende haarkleur of een lichte balayage en jij rockt deze herfst als geen ander.

Schermafbeelding 2020-09-17 om 16.08.45.png

Back to the seventies

Wil je nog wat inspiratie uit vroegere tijden? The Shag is geïnspireerd op kapsels uit de jaren zeventig en verovert zowat alle catwalks deze herfst & winter. Het in laagjes geknipte kapsel is superhandig wanneer je ‘s ochtends wat minder tijd hebt om aan de slag te gaan met je haren. Simpelweg wat textuurspray aanbrengen in je haren, verdeel met de vingertoppen en je bent helemaal klaar om de deur uit te gaan! Julie helpt je graag aan het juiste product om dit kapsel chic & nonchalant tegelijkertijd te houden.

Van bun tot fade

De man-bun is ondertussen zo ingeburgerd, dat het wel eens wordt toegeschreven als het hipsterkapsel. Toch blijft de bun ook in 2020-2021 een van de toppers. Liever een coupe die wat korter is en makkelijker in onderhoud? Dan is de fade absoluut iets voor jou. Je haar wordt knap geknipt in mooi en subtiele overgangen die perfect rekening houden met jouw gelaatsvorm. Heren, dit is het kapsel voor jullie deze herfst!

Schermafbeelding 2020-09-17 om 16.11.58.png
Vorige
Vorige

Wij hebben iets voor je!

Volgende
Volgende

BACK TO SCHOOL!