June 13, 2019

November 2, 2018

October 11, 2018

Please reload

Recente berichten

Inspiratie voor feestelijke kapsels

December 11, 2018

Binnenkort is het weer zover! De feestdagen staan voor de deur.

Wordt het eens tijd voor iets nieuws? Of heb je zin in een make-over? Jouw kapsel veranderen kan wonderen doen. Het boost niet alleen je zelfvertrouwen, je ziet er gewoon op je best uit wanneer je kiest voor het juiste kapsel dat perfect past bij jouw persoonlijkheid en outfit.

Toch is het niet altijd even gemakkelijk om het juiste kapsel te kiezen. Tocado helpt jou met plezier om een goede keuze te maken! Hieronder geven we jou al enkele tips!

 

Korte kapsels

 

Heb je weinig tijd? Dan is een korte coupe de ideale oplossing: opstaan, even wrijven en klaar! ’s Morgens kan je een kort kapsel snel en gemakkelijk in model brengen. Je hoeft dus helemaal geen uren op voorhand op te staan.

 

Lange kapsels

 

Heb je lang haar en wil je graag eens iets anders doen dan je haren gewoon los te laten of in een simpele paardenstaart? Een staart kan je met een beetje volume al onmiddellijk veel hipper maken.

 

Bovendien kan je jouw lange lokken opsteken. Ben je hier niet zo goed in ? Kom langs bij jouw Tocado kapper voor het perfecte opsteekkapsel.

 

Haartrends

 

Ben je op zoek naar haartrends voor de feestdagen? Hollywood-sterren veranderen heel vaak van kapsel. Je vindt vast heel wat ideeën bij jouw favoriete celebrity om te schitteren tijdens de eindejaarsfeesten.

 

Tegenwoordig kan je ook gemakkelijk via het internet inspirerende looks opzoeken. Kom langs bij jouw Tocado kapper en breng een foto mee van het kapsel dat jij mooi vindt!

 

Nog geen afspraak gemaakt voor de feestdagen? Maak dan snel een afspraak bij Tocado!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |