June 13, 2019

November 2, 2018

October 11, 2018

Please reload

Recente berichten

Fallayage

January 26, 2018

Dit is de hipste haartrend voor brunettes

 

 

Brunettes vallen massaal voor de fallayage, een haartrend waarbij verschillende schakeringen bruin in de originele kleur worden verwerkt.

 

 

 

 

 

Met de term fallayage wordt een gewone balayage bedoeld, maar dan met de focus op herfstige kleuren. Dat maakt de stijl perfect geschikt voor brunettes. “De kleuren die je vaak ziet terugkomen zijn verschillende soorten bruin- en goudtinten. Die worden met elkaar gemengd en ogen het mooist als je ze aanbrengt over de volledige lengtes volgens de tortoise shell-techniek.”

 

Met die techniek creëert de kapper het bruine kleurenpalet dat we terugvinden op het schild van een schildpad. Het resultaat is een warm kapsel, rijk aan dimensies en met een volumineuze uitstraling. De trend past het best bij dames die van nature licht- tot donkerbruin haar hebben. Anders moet je de basiskleur aanpassen en zit je om de drie weken met een uitgroei. Dat vergt heel wat onderhoud. Brunettes daarentegen kunnen lang met deze stijl doen.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Archief

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |