• timorogiers

Wij zijn er altijd voor je!

Het zijn bizarre tijden, ook voor ons. De overheid heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat het Coronavirus zich zo min mogelijk verder kan verspreiden. Dat betekent dat we de deuren van ons kapsalon gesloten houden en dat met zekerheid tot en met 19 april en indien de overheid de maatregelen langer laat lopen, zullen we ten vroegste kunnen openen na 3 mei 2020.

We begrijpen dat het vervelend kan zijn dat je tijdelijk niet bij ons terecht kan om je kapsel tiptop in orde te houden. Weet dat we er in deze periode dan misschien fysiek even wat minder voor je kunnen zijn, digitaal staan we meer dan ooit voor je klaar.


Tips of hulp nodig, laat het ons even weten

Heb je tips nodig over hoe je jouw haren kan verzorgen tijdens deze periode? Ben je bijna door je shampoo of verzorging heen of wil je een oplossing voor de uitgroei van je kleur? Je kan met al je vragen bij ons terecht, stuur ons even een mailtje op info@kapsalon-tocado.be of gebruik onze sociale mediakanalen om ons te bereiken.

We brengen je producten graag contactloos tot bij je thuis, geven je aangepaste haartips om jouw haardos in topvorm te houden en denken graag mee over hoe we je zo snel mogelijk kunnen verder helpen na deze periode.

Ga niet zelf creatief aan de slag

We roepen je bij deze ook warm op, om niet zelf creatief aan de slag te gaan met je haren. Wij hebben jaren getraind om jouw kapsel mooi in vorm te kunnen brengen en ervoor te zorgen dat jij steeds met een mooie haarkleur naar huis kan keren.


Ga tijdens deze periode niet doe-het-zelven met de huishoudschaar of haarkleuren uit de supermarkt. Je brengt daarmee niet enkel grote schade aan je haren toe, het zal ons ook heel wat tijd en moeite kosten om je haar te hermodelleren, opnieuw te kleuren en te laten herstellen.

Laat je haren maar even doorgroeien, wij zorgen er na deze periode wel voor dat je er weer tiptop uitziet. Namens het hele Tocado-team vragen we je goed zorg te dragen voor jezelf en de mensen om je heen. We kijken er nu al naar uit om je snel opnieuw te mogen verwelkomen in opperbeste gezondheid! Keep safe!


© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |