• timorogiers

Wij mogen onze deuren openen!

Aanstaande maandag mogen we na lang wachten onze deuren terug voor jullie openen! We kunnen haast niet wachten om jullie terug te zien! We hebben jullie ontzettend gemist en zijn erg blij dat we vanaf maandag terug onze passie voor haar met jullie kunnen delen.

Als kapper oefenen wij een contactberoep uit. Om alles toch in goede bannen te kunnen leiden en ervoor te zorgen dat we veilig kunnen werken, vragen we jullie rekening te houden met de volgende voorzorgsmaatregelen.


  1. Bij aankomst in het kapsalon en het verlaten van ons salon vragen we je jouw handen te ontsmetten. Onze medewerkers wassen voortdurend hun handen. Vergeet jij je handhygenië ook niet?

  2. Wij werken uitsluitend op afspraak. Nog geen afspraak? Bel ons en we helpen je graag zo snel mogelijk verder. Heb je een afspraak, kom dan op het tijdstip van je afspraak. Kom niet te vroeg. We houden ons zo strikt als mogelijk aan de planning, om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd in het salon aanwezig zijn.

  3. Het dragen van een mondmasker is verplicht in het kapsalon. Wij als kapper beschermen ons extra maar ook de klanten zijn verplicht er een te dragen. Heb je geen mondmasker bij? Vraag ons er een.

  4. We verwelkomen je graag terug, maar we begroeten je voortaan niet meer fysiek. Als contactberoep proberen we elk risico zoveel als mogelijk te vermijden, daarom dragen we ook beschermende handschoenen.

  5. Ben je ziek of heb je koorts? Dan vragen we je vriendelijk om thuis te blijven. Heb je een afspraak maar ben je niet helemaal lekker? Laat het ons weten, dan zoeken we een ander moment.

  6. Om de verspreiding van het virus af te remmen, wordt het haar van iedere klant gewassen. Ook als je langskomt voor een service waar we normaliter geen haren voor wassen, zullen we dat nu dus wel doen

  7. Ons salon is voldoende groot om de regels van de social distancing te kunnen blijven toepassen. Hou dus ten allen tijde voldoende ruimte van andere klanten. Wassen, kleuren en knippen kan niet op afstand, maar we proberen ons en jou voldoende te beschermen.

  8. We mogen jullie jammer genoeg geen drankje meer aanbieden. Ook zal er geen lectuur in het salon voor je klaarliggen. Wil je graag wat lezen? Breng gerust je magazine of tablet mee, wil je wat drinken dan mag je dat ook meenemen naar het salon. Het toilet is enkel beschikbaar bij hoogdringendheid.

  9. Al onze scharen en tools worden na elke klant ontsmet

  10. Om jullie te bedanken voor jullie geduld en op ons te wachten hebben we een verrassingspakket voor je klaarstaan!

Helpen jullie ons om deze maatregelen steeds correct te kunnen toepassen? Alvast bedankt! We kunnen niet wachten om je terug te zien!

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |