• timorogiers

Vier Moederdag met Tocado!

Het zijn uitzonderlijke tijden, maar er is licht aan het einde van de tunnel! We kunnen eindelijk beginnen aftellen naar het moment dat we met z’n allen terug aan het werk mogen. Ook wij bij Tocado kijken er heel erg naar uit om je vanaf 18 mei terug met open armen te mogen verwelkomen! We tellen letterlijk de dagen af tot we weer aan de slag mogen met je kapsel! In onze volgende blog vertellen we je graag meer over hoe we zullen openen en welke voorzorgsmaatregelen we zullen nemen.

Deze b

log wijden we compleet aan Moederdag! Je hebt ze nu al een tijdje niet meer (live) gezien, daarom hebben we een leuke actie op stapel gezet! Als jij je moeder tagt onder onze ‘Mom alert’ post dan maken jij en je moeder misschien wel kans op een van onze productpakketten!

Hoe gaat het te werk?

- Volg ons op Instagram @kapsalon_tocado

- Zoek de post ‘Mom alert’

- Tag in de comments je mama

- Deelnemen kan tot 8u ’s ochtends op maandag 11 mei

- Daarna verloten wij via digitale verloting twee productpakketten

o Een voor jou en een voor je mama

Wil jij je mama dus verrassen met een origineel cadeau voor Moederdag, neem dan zeker deel aan onze wedstrijd!

Veel succes!

We wensen alle mama’s een heel fijne Moederdag!

Wedstrijdvoorwaarden

1. De loting zal digitaal worden uitgevoerd

2. De te winnen prijs is een duo prodcutpakket

3. Winnende deelnemers zullen worden geïnformeerd over de praktische afhandeling van de prijs door mevr. Julie Coppens.

4. Tocado maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een prijs. Tocado kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen prijs. Een prijs is niet overdraagbaar, niet cumuleerbaar, ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. De prijs kan ook in geen geval afgestaan, ingeruild worden voor een som geld of te koop worden aangeboden.

5. Elke deelnemer geeft Tocado door deelname de toestemming zijn/haar persoonsgegevens te verwerken in haar databank zodat Tocado de deelnemer kan informeren omtrent het verloop van de wedstrijd. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

6. Tocado kan niet aansprakelijk geacht worden indien, ten gevolge van overmacht, de duur van de wedstrijd wordt veranderd of indien de wedstrijd wordt aangepast of wordt geannuleerd.

7. Tocado behoudt zich ten het recht allen tijde de deelnemingsvoorwaarden aanpassen. Deelname aan de wedstrijd impliceert de volledige aanvaarding van dit reglement.

3 keer bekeken

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |