• Tocado

Back to school: kinderkapsels


De zomervakantie is voorbij en het is tijd om terug naar school te gaan. Ga je naar een nieuwe school of gewoon naar een ander leerjaar? Dan is het misschien leuk om met een nieuwe look aan het schooljaar te beginnen.

Meisjeskapsels

Meisjes hebben het liefst lang haar, zodat ze elke dag een ander kapsel kunnen uitproberen. Denk maar aan staartjes, dotjes en vlechtjes. Dan is het belangrijk om de puntjes nog eens te laten knippen voor de start van het nieuwe schooljaar. Wil jouw dochter graag eens een speciale coupe? Misschien is een kort kapsel of een pony wel een leuk idee. Met trendy accessoires maak je de look volledig af. Tip: het lob kapsel is tegenwoordig helemaal trending voor kinderen om het nieuwe schooljaar in te gaan óf voor volwassenen die uit verlof komen. Deze look is vrouwelijk, chique, stoer, comfortabel en heeft een hoge elegantie. Voor een extra glans kan het ‘shimmer shine’ haarproduct van Kevin Murphy zeker gebruikt worden.

Jongenskapsels

Ook voor jongens is het leuk om hun haar in een echte coupe te laten knippen. Kies je voor een simpel kapsel of liever iets uniek?

Korte, stekelige kapsels zijn nog steeds het meest populair voor jongens. Je kan het kapsel in vorm brengen met gel of wax, maar ook zonder het haar te stylen ziet het er goed uit. Daarnaast kan je ook gaan voor een klassieke snit met of zonder pony. Is jouw zoon creatief? Kies dan voor wat kleur, een kleine hanenkam of een trendy snit. Zo’n trendy snit kan bijvoorbeeld zijn: korte contouren met een gradatie naar langere lengte aan de achterkant en zijkanten, gecombineerd met een lange franje die op 2 manieren gestyled kan worden. Ten eerste: de franje die het voorhoofd camoufleert, heeft een stoere nonchalante look. Kies je voor een lange franje die gestileerd zijachterwaards gekamd wordt? Dit heeft als resultaat een meer sexy, mannelijke look. De Kevin Murphy ‘Re.store’ kan gebruikt worden om het haar helemaal te herstellen, zodat je met gezond haar het schooljaar kan starten.

Kevin Murphy: stylingprodycten

Tocado werkt met de professionele producten van Kevin Murphy. We gebruiken de producten op nat haar voor het drogen en stylen van het kapsel. Deze stylingproducten verstevigen het haar. De stevigheid en textuur zijn de ideale basis voor elke styling! Alle stylingproducten van Kevin Murphy zijn gewichtloos, onzichtbaar en vooral langdurig houdbaar.

Restore van Kevin Murphy

Wil je een coole look uitproberen of toch liever een klassieke snit? Kom langs bij Tocado, wij geven je professioneel advies.

#Kinderkapsels #Meisjeskapsels #Jongenskapsels #KevinMurphy #Stylingproducten

40 keer bekeken

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |