• Tocado

Wet hair look


Heb je binnenkort een feestje of een andere leuke gelegenheid? De wet hair look is tegenwoordig heel populair. Wil je deze look ook graag eens uitproberen? Bij Tocado gebruiken we de professionele producten van Kevin Murphy om je haar te stylen. Hieronder leggen we uit hoe we te werk gaan en welke producten we gebruiken.

Shimmer Shine van Kevin Murphy

Eerst brushen we het haar mooi glad. Daarna maken we een strakke scheiding in het midden of kammen het haar achteruit met een glanzend product. Hiervoor gebruiken we Shimmer Shine van Kevin Murphy. Deze glansspray geeft niet alleen glans aan je haar, maar herstelt het ook. Een unieke combinatie van styling en verzorging in één!

Smooth Again van Kevin Murphy

Heb je last van dikker en stugger haar dat snel pluist en statisch wordt? Dan gebruiken we Smooth Again van Kevin Murphy. Met een fijne kam leggen we de haartjes mooi naast elkaar. Deze smoothing crème is niet kleverig, maar houdt je babyhaartjes wel onder controle. Het zorgt voor een zijdezacht en soepel effect zonder dat je haar hard of stijf wordt. Het product is eenvoudig in gebruik en bevat een lichte holdfactor om je haar onmiddellijk in model te brengen. Bovendien biedt het een optimale bescherming tegen de hitte van een stijltang, krultang of haardroger.

Dit strakke en glanzende kapsel is geschikt voor zowel lang als kort haar. Het zorgt ervoor dat je gezicht goed uitkomt. Doe je haar achter je oren of in een staart voor een frisse uitstraling en werk de look af met leuke oorbellen!

Staat er binnenkort een feestje op de planning?

Maak vandaag nog een afspraak bij Tocado voor jouw feestkapsel!

#Sleekhair #Shinyhair #Wethairlook #KevinMurphy #ShimmerShine #SmoothAgain

43 keer bekeken

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |