• Tocado

De meest trendy communiekapsels


Heb jij een dochtertje die binnenkort haar eerste of plechtige communie doet? Waarschijnlijk zijn de voorbereidingen voor het communiefeest reeds volop bezig. Hangt er ook al een communiekleedje in de kast? Dan ontbreekt enkel nog het perfecte communiekapsel. Want het haar verdient natuurlijk evenveel aandacht als de kledij. Het maakt de look van jouw dochter helemaal af!

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw dochter haar kapsel? De meest trendy communiekapsels van dit jaar zijn ongetwijfeld deze:

Elsa’s kapsel uit Frozen

Kleine meisjes voelen zich graag als echte prinsessen! Daarom is dit kapsel dé topfavoriet bij heel wat communicantjes. Dit sprookjesachtige kapsel is zeer feestelijk en dus erg geschikt voor communies.

Dotje met vlecht

Vlechtjes als kapsel is de klassieker voor communicantjes en blijft ook dit jaar een echte trend. Je kan er alle kanten mee uit. Een vlecht maken en deze opdraaien tot een dotje is tegenwoordig helemaal in. Tip: gebruik een diadeem met blinkende steentje om dit kapsel helemaal compleet te maken.

Romantische vlechtjes

Een kapsel dat heel simpel te maken is en waarvan uw kleine, of inmiddels grote meid, helemaal weg zal zijn is kapsel met een fijne vlecht. Voor meisjes met lang haar is dit kapsel zeer populair. Het haar hangt open en een fijne vlecht creëer je een feestelijke look. Tip: een bloemetje vastspelden in het haar zorgt voor een romantische touch.

Benieuwd naar de kapsels die Tocado heeft gecreëerd voor de communicantjes van vorig jaar?

Op zoek naar inspiratie voor een feestelijk kapsel voor jouw zoon?

Wil je graag één van deze trendy kapsels voor jouw zoon/dochter zijn/haar communiefeest of heb je zelf een leuk idee? Maak een afspraak bij Tocado!

#Communie #Communiekapsels #Trendycommuniekapsels

168 keer bekeken

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |