Search
  • Tocado

Wat kan ik doen als mijn haar niet wil groeien?


Eerst en vooral, je haar groeit uit de wortel en stopt dus eigenlijk nooit met groeien. Het is wel mogelijk dat je lokken niet langer worden omdat ze op een bepaald punt afbreken. Als je jouw coupe niet onderhoudt, zal dat effect alleen maar erger worden.

Op tijd langskomen bij Tocado is dus de boodschap!

Vaak komt deze vraag van mensen die sparen voor echt lang haar en hun puntjes niet laten bijknippen. Dan gaan de puntjes splitsen en in een volgende fase afbreken. Zo gaat het haar zichzelf als het ware inkorten. Dus zelfs als je jouw haar laat groeien, moet je het om de zes weken à twee maanden laten bijknippen om de puntjes gezond te houden.

Jouw Tocado kapper zorgt ervoor dat er niet teveel wordt afgeknipt: een halve centimeter is soms al genoeg. Haar groeit ongeveer een centimer per maand. Als je elke twee maanden een halve centimeter laat knippen, zou je dat resultaat moeten zien.

Plumping Wash by Kevin Murphy

Plumping Rince by Kevin Murphy

Body Mass by Kevin Murphy

Bovendien hebben wij ‘plumping wash’, ‘plumping rince’ en ‘body mass’ van Kevin Murphy in ons gamma. Dit is een shampoo, verzorging en booster. Deze natuurlijke producten geven de haren een extra verstevigende boost waardoor het haar sterker en dikker wordt en ook sneller zal groeien.

De producten zijn gemaakt uit peterseliebladeren. Ze werken aan de hand van dezelfde technologie als wimpermascara’s : verlengen en verdikken van het haar. Na 3 weken is er al een mooi zichtbaar resultaat!

Spaar je voor langer haar en lijkt het maar niet te lukken? Kom langs bij Tocado om je kapotte puntjes te laten knippen!

#Langhaar #Haarlatengroeien #Kapottepuntjesknippen

115 views

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |