• Tocado

Hair extensions


Tegenwoordig zijn hair extensions heel populair! Bovendien is deze trend, dankzij de steeds hogere kwaliteit en een ruime keuze in zowel lengte als kleur, op vandaag voor iedereen toegankelijk. Wie droomt nu niet van glanzend lang haar! Maar veel mensen vragen zich af of het plaatsen van extensions wel goed is voor het haar. Tocado geeft hier wat meer uitleg over.

1. Beschadigen extensions jouw eigen haar?

Extensions zijn niet schadelijk voor het haar. Het is wel belangrijk dat je ze laat plaatsen door een specialist. Droom je van langer haar? Kom langs bij Tocado voor het plaatsen van de extensions. Er bestaan verschillende systemen om ze te plaatsen. Jouw Tocado kapper weet welk systeem er het best past bij jouw haartype.

2. Kun je na het plaatsen van extensions niet meer terug?

Afhankelijk van het systeem dat je kiest, heb je dit volledig zelf in de hand. Sommige extensions kan je langdurig hergebruiken. Je laat ze plaatsen door jouw Tocado kapper en als je ze beu bent, kun je ze er gewoon uit laten halen en meenemen naar huis voor de volgende keer.

3. Kan je extensions enkel laten plaatsen om langer haar te hebben?

Meestal kiezen mensen voor extensions omdat ze langer haar willen. Daarnaast zijn ze ook geschikt om meer volume in het haar te creëren. Heb je fijn haar ? Dan zijn extensions dé oplossing om ervoor te zorgen dat je een mooi volumineus kapsel hebt.

4. Neemt extensions plaatsen uren in beslag?

Dit hangt opnieuw af van het systeem waarvoor je kiest. Extensions met microringen kunnen op een uurtje tijd geplaatst worden. En ook het uithalen is in no time achter de rug. Geen reden dus om het niet te doen!

Droom je ook van langer haar? Of wil je graag wat meer volume creëren? Maak een afspraak bij Tocado!

Vóór de extensions:

Na de extensions:

#Hairextensions #Langhaar #Meervolume

320 keer bekeken

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |