• Tocado

Tips om je haar te verzorgen


Heeft je haar ook last van statische elektriciteit met deze koude dagen? Het weer in februari zorgt voor veel bad hair days. Tocado heeft enkele tips om de schade te beperken en werkt met kwaliteitsproducten van Kevin Murphy en Olaplex om het haar te verzorgen. In de winter heeft je haar, net zoals je huid, wat extra voeding en bescherming nodig. Doordat het buiten vriest zetten we de verwarming binnen hoger, dit zorgt voor een droge lucht, waardoor je haar ook sneller droog, statisch en onhandelbaar wordt.

Conditioner of masker Een conditioner beschermt het haar, zorgt ervoor dat het gladder wordt en makkelijker doorkamt. Je hoeft dit niet laten intrekken, aanbrengen op de lengtes van je haar en daarna uitspoelen is voldoende. Als je hoofdhuid droog aanvoelt kan je het over je hele haar gebruiken. In de winter kan je een conditioner gebruiken die het haar nog meer voedt en beschermt.

Een masker voedt het haar en gaat het haar verzorgen, zodat je een zacht gevoel hebt nadien. Dit laat je wel een tijdje inwerken voordat je het afspoelt. Je brengt het ook alleen aan op de lengtes als je een vette hoofdhuid hebt, bij een droge hoofdhuid kan het op je hele haar.

Conditioner : Kevin Murphy Repair Me Rinse Deze conditioner is herstellend en bevat shea butter en aloë vera.

Masker : Kevin Murphy Hydrate Me Masque Dit masker is verzorgend en hydraterend en bevat kakadu plum, zeewier en vitamine C.

Serum of olie In de zomer kan je gerust een olie gebruiken, maar in de winter gebruik je beter een serum. Een olie kan soms vettig zijn. Ook al breng je hem enkel aan op de lengtes van je haar, geraken ze makkelijk tot aan je hoofdhuid.

Een serum werkt veel meer verzorgend en is dus ook meer aan te raden tijdens de winter.

Serum : Kevin Murphy Young Again Oil Dit serum is anti-aging en bevat immortelle (werkt anti-aging), paardenkastanje, citrus en appel.

Blond kleuren

Wees voorzichtig met ontkleuring van het haar, dit droogt het haar nog meer uit.

Gebruik hiervoor dus een shampoo tegen droog en beschadigd haar zoals Angel Wash van Kevin Murphy. Deze shampoo bevat lavendel en groene thee en is rijk aan vitamine C. Andere belangrijke ingrediënten zijn zonnebloem en grapefruit. Daarnaast bevat het krachtige antioxidanten die je haar beschermen tegen kleurvervaging.

Op vakantie Vergeet je verzorgingsproducten niet mee te nemen op vakantie. Zowel op vakantie naar de zon als op skivakantie. Als je haar wordt blootgesteld aan de zon kan het makkelijker verkleuren. In deze producten zitten speciale verzorging tegen verkleuring en tegen de zon. Je kan ook een olie met zonnefilter gebruiken.

Vraag raad aan je Tocado kapper, wij kijken naar de beste shampoo uit het gamma op maat.

In de mist Door de mist gaat de statische elektriciteit in de lucht verminderen maar je haar zal wel beginnen krullen en pluizen. Hydrateren alleen helpt niet. De oplossing hiervoor is een verzorgingsproduct gebruiken tegen het pluizen die vochtwerend werkt.

Hiervoor kan je opnieuw Hydrate Me Masque van Kevin Murphy gebruiken. Dit bevat kakadu plum die je haar zal verzorgen en hydrateren. Tocado’s tip is om dit masker in combinatie te gebruiken met Hydrate Me Wash en Hydrate Me Rinse voor een extra hydraterende boost!

Statische elektriciteit Statische elektriciteit kan je vermijden door geen synthetische kledij te dragen. Natuurlijke materialen zoals katoen of zijde zijn beter. Plastic borstels zijn ook niet goed, tenzij ze een speciale antistatische laag hebben.

Kevin Murphy’s milieuvriendelijke haarborstels beschermen je haar tegen statische elektriciteit waardoor het zacht en glanzen blijft. Ze zijn gemaakt van bamboe.

Knippen of laten groeien Het belangrijkste is dat je puntjes gezond blijven. Vochtige of droge lucht heeft een grotere invloed op kapot haar. Of je je haar nu laat groeien of kort gaat knippen maakt niet uit, zolang je de puntjes maar regelmatig bij knipt zodat je haar gezond blijft.

Alle producten waar Tocado mee werkt zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Alles is sulfaat en parabeen vrij. Kom langs bij Tocado! Wij hebben de kennis van elk haartype en elk product.

#verzorgen #statischeelektriciteit #KevinMurphy #Olaplex #conditioner #shampoo #masker #serum

125 keer bekeken

© 2018 Tocado, All rights reserved.

Data Protection Notice |